Vallox Pureo TX 1800

Vallox Pureo TX 1800

Vallox Pureo TX 1800 on suuriin toimitiloihin suunniteltu moduulirakenteinen ilmankäsittelykone. Koneen tyypillisiä asennuskohteita ovat esimerkiksi koulut, päiväkodit, liikuntahallit, toimistot ja liiketilat. Suomen ilmasto-olosuhteisiin suunniteltu kone voidaan tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta sijoittaa tilaan myös näkyvälle paikalle.

VDI 6022 -hygieniastandardin vaatimukset täyttävässä Pureo TX 1800 -ilmankäsittelykoneessa kanavalähdöt on sijoitettu koneen päälle. Koneessa on tehokas lämmöntalteenotto ja nestekiertoinen jälkilämmityspatteri. Ilmankäsittelykone on myös ääni- ja kylmäeristetty: vaipan tiiveys (L1) ja lujuus (D1) ovat huippuluokkaa. Rungon lämmönsiirtoluokka on T2/TB2.

Vallox Pureo TX 1800 on helppo huoltaa koneen sivuilta aukeavien huoltoluukkujen kautta. Asennusvaiheessa koneen haalaus onnistuu moduulirakenteen ansiosta standardiovesta (90 cm).
Koneen ohjaustapa on valittavissa kohteen mukaan. Pureo TX 1800:n voi liittää mihin tahansa olemassa olevaan taloautomaatiojärjestelmään tai kosketusnäytölliseen Vallox Pureo -ohjaimeen. Hyvin vakiovarustettuun koneeseen on saatavilla erinomaiset, kohteeseen sopivat lisävarusteet.
Tuotteen syvyys mm 1780
Tuotteen leveys mm 2500
Tuotteen korkeus mm 1980
Tuotteen paino 978 kg
Pakkauksen paino 978 kg
Kennon tyyppi Vastavirtakenno
Kenno Alumiini

Mistä löydän lähimmän huoltoliikkeen ja suodatinmyyjän?

Lähimmät yhteistyökumppanit löydät karttapalvelustamme.

Voit valita sopivan ryhmän seuraavista vaihtoehdoista: valtuutetun huoltoliikkeen, asennusliikkeen, iv-suunnittelijan, jälleenmyyjän, suodatinmyyjän tai maahantuojan.

Mistä löydän laitteeni tyyppinumeron?

Laitteen tyyppinumero löytyy tyyppikilvestä, joka sijaitsee laitteen sisäpuolella.

Ilmanvaihtokoneista tyyppikilpi löytyy laitteen sisäseinältä. Liesikuvuissa tyyppikilpi voi olla joko kuvun pohjalla tai rasvasuodattimen takana. MyVallox-ilmanvaihtokoneista tyyppinumero löytyy myös ohjaimelta Koneen tiedot -valikosta.

Vallox Pureo TX 1800
Tuotteen paino: 978 kg
Pakkauksen paino: 978 kg
GTIN: 6438326000048
Tuotannossa: Kyllä

Pureo hoitaa erilaisten toimitilojen ilmanvaihdon